Facebook

Fiecare persoană din Biserică este un instrument în mâna lui Dumnezeu pentru slujirea celorlalţi. Slujirile nu sunt importante şi neimportante, ci doar diferite, având la bază daruri native sau dobândite. Slujirea trebuie să fie în funcţie de chemare, abilitate, pregătire, eficienţă, responsabilitate, disponibilitate, astfel încât jertfa oferită Regelui să atingă excelenţa. Aceste slujiri sunt organizate în departamente care compun serviciile divine şi răspund nevoilor oamenilor, de aceea aceste persoane poartă numele de slujitori.

Departamentul audio-video foloseşte echipamentul tehnic pentru înregistrarea, multiplicarea şi filmarea slujbelor divine. Formaţiile şi grupurile muzicale organizate în corul mixt, grupurile de închinare şi orchestră aduc ofrande de mulţumire lui Dumnezeu şi bucurie în inimile celor prezenţi. Oamenii de ordine asigură o atmosferă de pietate, acomodând cu amabilitate fiecare participant la slujbă, timp în care microbuzul Bisericii oferă transport la biserică şi înapoi persoanelor.

Bucuria mântuirii unui om se exprimă prin osteneala slujirii altora, pentru ca omul care-L iubeşte pe Dumnezeu, îi va sluji pe semeni. Chiar dacă slujirea nu este întotdeauna uşoară, ea trebuie făcută de dragul Mântuitorului care a stat pe cruce chiar dacă a fost greu. Slujirea la care împreună suntem chemaţi nu este uşoară, însă este frumoasă şi necesară; ea nu ne oboseşte, ci ne onorează. Cu cât este mai grea, cu atât suntem mai aproape şi mai asemenea Celui pe care-L slujim, Isus Cristos, Domnul Domnilor şi Regele Regilor.

Versetul zilei: